våga ta klivet ut ur garderoben

Jag är på jakt efter alla ni som gillar alkoläsk, det där söta pastellfärgade med viss alkoholton. Det som brukar finnas i de allt annat än naturliga smakerna melon rush, wasabi/lemon, kaktus/lime och min absoluta favorit tropical watermelon (wtf).

Nååå… är det någon av läsarna där ute som med viss förtjusning halsar en Xider? Meddela mig i så fall på något vis. Den modige kan kommentera, den lite fegare kanske kan skicka ett mail till alice.brax och så snabel-a tasteline.com

Vi vill göra ett test och se vilken som är godast, och då är det bra att utgå från människor som gillar alkoläsk från första början liksom.

8 kommentarer

 1. Eva

  Jag gillade Xiders kaktus/lime men inte wasabi/lemon. Eftersmaken var inte rolig. De andra har jag inte testat med – jag känner det som om att jag glömt någon ändå som var god.. men Herregud – när kan det ha varit? På en firmafest var det och när var jag på firmafest sist??
  Att jag inte såg detta innan jag gick till centrum idag på morgonen – då hade jag kunnat köpt och testat.

 2. Elin

  Jag passar men anmäler mig som frivillig kandidat om ni behöver testa alla brittiska gourmetchips som finns på marknaden ;)

 3. Viktoria Schiöler

  Jag är skeptisk mot färgglada alkodrycker bland annat för att de innehåller azofärger, men de du nämnde tror jag inte gör det. (När jag skriver detta inser jag att jag är en typisk företrädare av nutritionismen; jag gillar goda saker som DESSUTOM innehåller nåt nyttigt.)

  Förra helgen var min man förresten på väg att gå och lyssna på din, men alla vi andra blev sjuka så Niklas var tvungen att stanna hemma (STOR besvikelse från hans sida… – hälsa D!)

 4. Båthuspernilla

  Hmmm Xider heter nu Xide eftersom Xider var för likt cider, vilket drycken i sig ju inte är :-/

 5. Filippa

  Jo, jag har nog, i förvirrat tillstånd, druckit både det ena och det andra av denna sorten. Om jag minns rätt så är Wasabi/lemon rätt sur medan sorten med lime är syrligare och watermelon är som att dricka saft fast starkare. Men oftast när man dricker alkoläsk så är ju inte direkt hjärnan och smaklökarna sammankopplade ? Tyvärr.

 6. Mika Tikkanen

  Jag är med! lime smakerna faller mig bäst i smaken men har nog prövat dom flesta och inte spottat ut en enda droppe…