strålande bra thaimat

to 2008.07.17 12.22 20080717872

För 60 kronor får jag välja mellan tre dagens. När man väl kommer fram till kassan (kön är ofta lång) tar det mindre än en minut från beställning via betalning tills jag står med maten i handen. Otroligt!
Trots det är paprikan krispig. Såsen till min kyckling är så där plommonsötsmustig (tamarindsås) och precis lagom het för mig.

Om det finns någon tryckt meny? Natuligtvis inte förklarar mannen bakom disken. Lunchmenyn ändrar sig dagligen.

Bee´s Thai Food ligger på Malmskillnadsgatan 41.

3 kommentarer

  1. Pia R B

    Det ligger en alldeles utmärkt Bee´s på Kungsholmsgatan 40 på Kungsholmen också. Samma prisläge, koncept och allt. Man får trängas med många poliser på luncherna eftersom polishuset ligger bredvid.

  2. Helena

    Precis som Pia brukar jag hänga på Bee´s på Kungsholmsgatan. Bra hämtmat! Mycket folk, men maten får man snabbt som ögat.