sommargraviditet ger julbordscravings

Hur förbereder man sig egentligen för att föda barn? I somras började jag räkna baklänges och insåg att årets julbord låg i farozonen. Barnet beräknas födas mellan första och andra advent. När var det egentligen Oaxen började servera sitt julbord? Efter en snabb koll på deras hemsida drog jag en lättnadens suck och skickade iväg en bokning till Agneta Green om ett bord för julbordsserveringens första dag.

Hej!
Sommarvärmen fick mig att tänka på isbordet där ni serverar alla underbara sillar och strömmingar på julbordet.
Förhoppningsvis är jag inte för sent ute för att boka ett bord 28 november kl 1745 för fyra personer.

Jag vill förvarna redan nu att det kan finnas en liten chans att jag bokar av eftersom jag ska få barn 5 december (eller däromkring) men jag borde få hinna med ett sista julbord i lugn och ro innan det är dax.

Med vänliga hälsningar
Alice Brax

Egentligen har Oaxen ganska strikta avbokningsregler, men de har varit vänliga och bänt på dem lite för mig.

Missa inte Oaxens fina julkorvsfilm.

6 kommentarer

 1. Anne

  Haha, vad skönt att du hinner med det :) Klart du ska ladda rejält med julbord innan!

 2. Christina

  Jag fick besök av min mans moster mitt i förlossningen, hon hade med sig nybakade lussebullar och pepparkakor med massor av kristyr. Det var helt fantastisk :-).

 3. Jessika

  Schysst att du får avboka om bebis kommer innan er bokning!
  Jag trodde att det var vanligare (?) att man får barn lite senare när man är förstföderska men det är kanske en sån där grej som man bara får höra och som det väntade barnet struntar fullständigt i.

 4. Christina

  Alla mina har gått över tiden, 11 dagar, 9 dagar och 18 dagar. Man kan aldrig veta, de verkar bestämma det själv..Men nu blir man igångsatt om man går över 14 dagar, så senast 19 dec bör det bli iallafall :-)

 5. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » kontaktannons IV