sommargraviditet ger julbordscravings

Hur förbereder man sig egentligen för att föda barn? I somras började jag räkna baklänges och insåg att årets julbord låg i farozonen. Barnet beräknas födas mellan första och andra advent. När var det egentligen Oaxen började servera sitt julbord? Efter en snabb koll på deras hemsida drog jag en lättnadens suck och skickade iväg en bokning till Agneta Green om ett bord för julbordsserveringens första dag.

Hej!
Sommarvärmen fick mig att tänka på isbordet där ni serverar alla underbara sillar och strömmingar på julbordet.
Förhoppningsvis är jag inte för sent ute för att boka ett bord 28 november kl 1745 för fyra personer.

Jag vill förvarna redan nu att det kan finnas en liten chans att jag bokar av eftersom jag ska få barn 5 december (eller däromkring) men jag borde få hinna med ett sista julbord i lugn och ro innan det är dax.

Med vänliga hälsningar
Alice Brax

Egentligen har Oaxen ganska strikta avbokningsregler, men de har varit vänliga och bänt på dem lite för mig.

Missa inte Oaxens fina julkorvsfilm.

6 kommentarer

  1. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » kontaktannons IV