kontaktannons IV

oaxenvinter

Den här bloggposten borde jag ha skrivit för månader sedan. Men med våren kommer viljan att göra saker och kombinerar man fritid med heltidsjobb kommer den stora tröttheten krypande.

Nå, detta är en kontaktannons. Ett ogenerat försök av mig att ragga upp dig. Mmhm just dig!

Bakgrund: Första gången jag besökte Oaxen var 2005. Jag hade inget självskrivit sällskap utan satte ute  Kontaktannons I på bloggen. Vinlusen nappade och vi tog pendeln och bussen ut. Kontaktannons II gav mig en blind date med Pia. Året efter hade ryktet spridit sig och vi har var en hel lite grupp som åkte dit.

Året efter blev det kontaktannons III med syfta att ragga upp någon till  julbordet, men den enda jag fick med mig var maken. 2009 var jag gravid och Oaxenbesöket fick bli en tvåstegsraket, Pumphuset på sommaren och julbordet i december.  Det krävdes viss planering för att jag skulle hinna äta julbord innan Benjamin föddes, men det gick.

2010 var det dags för Benjamins första Oaxenbesök. Jag kan inte rekommendera någon att ta med sig bebisar till finkrogar, men kan ändå konstatera att vid ett julbord så stör det mindre att man då och då måste gå ifrån för att amma, än om man sitter och äter med bordsservering.

Erbjudandet: Julen 2010 var vi 9 personer runt bordet och vi hade väldigt trevligt. Dessutom kunde vi samÃ¥ka i tvÃ¥ bilar. Agneta har föreslagit att vi ockuperar rummet i anslutning till köket och att där ryms minst 10 personer (minns jag rätt nu Agneta?). Vill du följa med? Jag fixar bord och bil och kan köra Ã¥tminstone dit… Jag vill ha trevligt sällskap. Kravprofilen har inte ändrats mycket de senaste sex Ã¥ren.

När? En vardag. Nästan alla helger är uppbokade. Början av juni, slutet av juni, slutet av augusti. Men egentligen helst så snart som möjligt.  Allt förutsatt att vi får ett bord. Och jag kommer att lämna sonen hemma den här gången. Lovar!

Kommentera eller skicka ett mail till alice a braxonfood.se

2 kommentarer