där ljög jag för er

Så går det när man inte dubbelkollar nyheter som är för bra för att vara sanna. Fast jag ville nog väldigt gärna att det skulle vara sant.

Lisa ska alltså inte ta över Oaxen, även om de som läser min blogg lätt hade kunnat tro det när de läste det här inlägget:

Inläggets orginaltitel var ”Lisa tar över Oaxen!”

Min favoritkrog Oaxen, som riskerade att gå i graven till hösten när ägarparet Agneta och Magnus flyttar in i nya lokaler på Djurgården, kommer att finnas kvar. Ja, inte Oaxen, men en fantastisk krog i samma lokal.

Hur vet jag att den blir fantastisk? För att Lisa Förare Winbladh tar över och hon har näsa och tunga för smakkombinationer. Ser fram emot hur hon använder dem i krogsammanhang. Jag kommer att åka dit så fort de öppnar (och jag får barnvakt).

Lisa, jag har mest hört dig prata om när du stod i nationskök i Uppsala. Kommer första menyn vara en tillbakablick till 80-talet? :)

Vem mer är involverad? Vilken inriktning ska krogen ha? När börjar den? Jag har inte svar på någon av de här frågorna, men jag ser fram emot att få reda på mer.

7 kommentarer