Alice i God morgon världen

I veckan blev jag intervjuad om julmust för söndagsradioprogrammet God morgon världen. Det sänds imorgon/idag förmiddag och jag tror inslaget blir mellan tio och elva. Trots att jag lyckades säga Zeunerts så många gånger att det lät som reklamradio tror jag att de kan klippa fram några fina repliker. Lyssna vetja!

Och alla ni som hittar udda julmustsorter i Stockholmsbutiker, lägg en kommentar och berätta var. Vi behöver göra inköp till Tastelines stora julmusttest.

2 kommentarer

  1. Putte

    Varför bara butiker i Stockholm? Det är väl inte där man hittar de små lokala märkena? Jag som reser en del i Sverige hittade exempelvis den här musten i en butik i Borlänge. Verkar vara något hemkokat. God men aningen söt:

    http://www.morabryggeri.se/

  2. Alice

    I år är jag bara intresserad av must jag kan köpa in för nästa veckas test och då får jag begränsa mig till Stockholm, men om du kan leverara två flaskor Moramust till mig i Stockholm inom några dagar är jag dig evigt tacksam.