nytt lågvattenmärke

Vad sysslar DN med undrar jag när jag läser om deras recept på fuskcalzone, men det är ju ingenting jämför med hamburgerpizzan från UNT. Å andra sidan ska jag inte kasta sten i glashus. Vi har trots allt en tacotårta. Och den är en stor klicksuccé. Det kanske bara handlar om att ge läsaren vad läsaren vill ha (och inte vad vi anser att hon behöver).

18 kommentarer

 1. Devoted

  Eller så är klick-rate inte ett bra sätt att se vad folk vill ha? Själv klickade på fusk-kalsonen för att se om de på tidningen verkade självironiska eller mest bara tokiga. Men när jag upptäckte att de verkade mena vad de skrev tröttnade jag rätt fort. :)

 2. Xtian

  fusk-calzone verkar mest se ut som en annorlunda quesadilla. Men det är kanske för ”nytt” ännu…i TexMex-trenden så verkar vi ”bara”hunnit till tacos och soft-tacos. (Quesadillas kan man ju ibland hitta på restauranger iofs…)

  Hamburgerpizzan verkar bara äcklig och vi på Redaktionen skall ju egentligen stå upp för sånt. Kan man tro, men det där är ju bara en kombination av två saker som blir hur korkad som helst.

  Tacotårtan var en kul idé men verkar svår att äta….

  (snygg remake av din blogg. Stilig)

  /Redaktionen FastFoodLovers

 3. Pernilla

  Och jag som trodde att tomatröra, ost mm mellan tortillas brukar kallas quesadillas :-o

  Men visst verkar hamburgerpizzan ta hem priset i ”tårta-på -tårta-klassen”.

 4. Xtian

  pernilla: är det inte det som fusk-calzonen är? Tortillabröd med ost o tomat, men med tillägget kronärtskocka, skinka etc. Eller missar jag nåt?

 5. Pernilla

  Xstian – ditt inlägg syntes inte när jag skrev mitt i går morse. Därför blev det så där konstigt. Sorry.

 6. Alice

  Och det jag gärna på mig skulden för, eftersom jag godkänner alla innan de gör sitt första inlägg på bloggen. Mao borde ingen av er råka ut för det här problemet under framtida diskussioner på Brax on Food.
  /Alice-administratör och PR-maskin

 7. Xtian

  Skönt at det där klarades ut – jag var seriöst tveksam om mina matkunskaper var så bristfälliga att jag hade rört ihop quesadillas med nåt annat… Och att jag hade på något sätt förargat Pernilla. Det är ju det som är svårigheten med det skrivna – att det ibland låter/ser värre ut än vad det är.

  (okej, tar jag det här kanske på större allvar än vad det kräver?…)

 8. Pernilla

  Det krävs betydligt mycket mer för att förarga mig…

 9. Alice

  Det går utmärkt att tycka att rätter medc mozzarellaost är gott, jag skulle nästan kalla det för naturligt. Vad jag är mest tveksam till med rätten är namnet. Jag saknade ordet quesadilla men ännu mycket mer fick jag gåshud av kombinationen ”fusk” och ”pizza”.

 10. SaraS

  Nej, det värsta någonsin på DN var ungslax med lika delar sweet chilisås och matyoghurt. Blä.

 11. Alice

  DN verkar toppa listan över konstiga rätter. Det har också talats om ett falukorvstorn med ris och nån sorts majssalsa i dag.

  Å andra sidan har jag ingen aning om vad DN vill publicera. Kanske någon redaktör har krävt ”folklig” mat.