ny vecka, nu med bok

Jag gillar sällskap – på tunnelbanan, till lunch och i soffan. 24/7-sambo den här veckan heter Julie & Julia, och bygger på bloggen The Julie/Julia Project. Boken har stått i min bokhylla i hela sommaren medan jag har priorterat glammigare kvinnor som Marilyn Monroe och Isabel Dalhousie. Men nu sitter jag med näsan djupt ner i födelsedagspresenten från Elin och börjar punkta upp likheterna mellan mig och Julie Powell.

1) Vi gillar båda Buffy the Vampire Slayer och ser det som en stor tillgång om män i vår närhet delar denna kärlek.

2) Vi bloggar om mat.

3) Vi är både vikarier (men jag har troligtvis bättre arbetsvilkor)

Fler likheter kommer så fort jag läst längre än till sidan 21.

2 kommentarer

  1. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » höstens matigaste filmer