ny mattidning: Konserverat


Juliana Handberg, Timo Wright och Annika Järvelin

Bland mina dåliga samveten hör att jag inte hunnit ställa mig upp och trumpeta ut vilken fantastisk ny mattidning som finns att köpa på bland annat PressStop, Götgatan.

Två mammor och en pappa (foto) har fött fram en så ovanlig kombination som en smart, roligt, tabu-brytande, snygg mattidning och gett den namnet Konserverat. Här finns recept för att skapa förenklat bistånd, rätter som passar den anorektiska kocken blandat med sann konservromantik i form av en konserverad bröllopstårta. Allt jag aldrig fått göra som matjournalist och mer därtill ha den här trion lagat, stylat och plåtat med lysande resultat. Jag ska inte svära på att allt smakar gott, men det är inte riktigt poängen. Så ger er iväg och köp! Det här är en tidning som utmanar hela matjournalistikbranschen att ta ett steg längre.

3 kommentarer