min nya karriär som personal eater

Ett kort tag trodde jag att Niklas Sessler skulle försvinna från Allt om Mat för gott, men inhoppet som chefredaktör på Vecko-Revyn är begränsat till fyra veckor. Idag åt vi lunch och jag kan konstatera att herr Sessler gjorde sitt första intryck på VRs redaktion iförd Acne-jeans och Stan Smiths. Så långt nådde vi i vår modediskussion, sen pratade vi mat allt vad vi orkade.

Niklas tycker att jag ska extraknäcka som personliga ätare. Människor som är för rädda för att gå på finkrogar som Esperanto kan ta med mig för att få ut mer av matupplevelsen. Redan nu sätter jag ju ut kontaktannonser här och här när jag ska på restaurang, så steget borde inte vara särskilt långt.

Det är precis som när jag behöver en personlig shopper för att hitta jeans som passar. Kanske kan jag byta tjänster med någon? Du konstaterar att jag har en äpplerumpa och jag kontrar med att du har en anklever-gom.

Så, vem följer med mig och handlar mot att jag ser till att vi får bra service, rätt viner och väljer godsakerna på menyn.

Dessutom kan jag krydda måltiden med små anekdoter om manitobamjöl.

3 kommentarer