när glassen är målet

Jag vet att man egentligen inte ska ha ett mål när man övningskör, men ikväll gav vi oss ut för att öva regn- och mörkerkörning i storstad med siktet inställt på Bistro Edsbacka.

En kalvlever Anglais (bra för järnvärdet) och en hemvevad mint- och chokladglass med browniekrutonger ( bra för själen) senare konstaterar jag att glassen är värd en utflykt.

3 kommentarer

  1. Elin

    Alice, Alice du ska INTE äta kalvlever anglais, inte ens om du har lågt järnvärde. Ingen lever alls om man ska tro livsmedelsverket (utom leverpastej som går bra). Enligt dem innehåller lever också höga halter A-vitamin vilket inte är bra för barnet. Kram!

  2. Alice

    Jag är inte säker på att jag gillar den här graviditetsperioden. Ingen Champagne och ingen kalvlever anglais. Mummel.

  3. Elin

    Jag förstår dig så väl. Även om lever aldrig har funnits med på min 5-i-topplista. Vilket franska ostar och charkuterier gör. Tur att det inte har kommit några onda rön om choklad. Men det är väl bara en tidsfråga…