man är troligtvis matjournalist om man…

…öppnar alla sorters äggkartonger för att se om några är bruna, och så gärna lite svagt prickiga i olika nyanser av brunt.

….förklarar för frukthandlaren i Östermalmshallen att man vill ha hans allra snyggaste fikon eftersom det ska fotograferas.

…köper färska hallon för 120 kronor utan att blinka.

….åker 59:ans buss till jobbet med en blå back fylld med dillkvistar, kakformar, jordgubbar och porslin. 

3 kommentarer

  1. Stellan

    …eller om man slänger ned tre halvlitersbyttor med glass i sin vagn, och först vid hemkomsten upptäcker att godsakerna kostat 150 bagis…

  2. Alice

    Stellan: visst är det otäckt. Men dyrt är oftast det samma som gott när det gäller glass.

    Oh! Jag har en till: spenderar en kvart med att välja en ny tandkrämssmak varje gång jag är i USA. Nu senast blev det kanel.

  3. Brazilian Linda

    Haha, det där med att maten maste se bra ut for att fotas, det har jag varit med om måååånga ggr :) Oftast kollar de lite konstigt pa en nar man sar dar o väljer en bra stund :)