jag, redaktionschefen

Jag har fått en ny tjänst, större ansvar, men inte en hippare* jobbdator. I fredags skrev jag på papper för tjänsten som Tastelines redaktionschef.
Jag kommer att fokusera på planering och samordning, vilket i princip innebär att mitt anala beteende uppmuntras ytterligare. Pressreleasen som gick ut i morse avslöjar att jag upplever en kulinarisk höjdpunkt varje gång jag äter potatismos. Det är helt sant!

* för vårt publiceringsverktyg fungerar inte med Mac och dessutom fick jag en ny fin PC i oktober

18 kommentarer

 1. Lisa

  Grattis!
  Hoppas att du blir rik, mätt och lycklig. Fast om man bara är rik kan man ju se till att bli mätt och då blir man ju lycklig. Pengar är alltså viktigast.

 2. Jens

  Grattis! Och tack så mycket för att du länkar till mig, men du har skrivit ett c för mycket, det ska bara vara Toshach. Fast jag är van att folk skriver fel!

 3. gitto

  Grattis Alice, det har du verkligen gjort dig förtjänt av.

  På Magnus (honom som du hånglat med i mina drömmar) kliar det enormt i pannan så fort han äter potatismos. Samma sak för hans bror. Kan inte tasteline göra ett rep på matpreferenser och gener?

 4. Lena Grön.

  Oj vad skoj! Grattis! Hoppas bara att det inte blir för mycket administration nu så du inte får reta smaklökarna lika mycket! Och så tycker jag fortfarande att du ska flytta tillbaks hit ner till Göteborg såp vi kan göra en ny mattidning UTAN fokus på Tjockhult. KRAM!