good gooh

Jag tror att Gooh är på väg att lyckas. Jag hade 15 min över på Stockholms central i dag innan tåget till Göteborg gick. Det var ett självklart val att köpa chokladmousse med browniekuber (25 kr) och liten fruktsallad (10 kr) en trappa upp på Gooh än att köpa en kexchoklad i Pressbyrån.

För någon vecka sedan blev det en snabbmiddag på Gooh – barnportion med köttbullar (29 kr) – istället för en McDonaldsburgare.

Gooh finns på rätt ställen, med rätt sortiment och rätt pris. Dags att köpa loss gooh.com

2 kommentarer

  1. Elin

    gooh är ett lovande alternativ tycker jag, flera lunchlådor får MVG. Mackutbudet har känts lite tunnt, åtminstone när jag har varit inne på Norrlandsgatan. Dessutom så såg jag att de kör en ambitiös grejj med att sälja matlådor från backluckan a la Hemglassbil nere i Rålis i samband med F&S-gympan. De får gärna parkera utanför mitt kontor också.

  2. Gunnar E

    Brukar handla middagarna på gooh-butiken på Hötorget – vid nedfart hötorgsgaraget. Jag och familjen har fått några kvällar i veckan där goohmaten står på bordet och vi slipper stressa med matlagning, disk, inköp mm. Extra plus för att de har så många nyckelhålsmärkta rätter.

    Tips till Elin, testa deras wraps …. helt underbara!