ett chockerande sug

Jag blir oväntat sugen på att blogga.

Hur hände det här?

  • Kan det ha att göra med alla begåvade och ambitiösa bloggare jag var på bloggträff med i tisdags? Johan, Madeleine, Kinna, Sandra, Ulrik och Karin samt Ronnie?
  • Eller har det att göra med att jag vill påpeka att jag faktiskt bloggat i åtta år nu, och det kan man inte riktigt göra om man inte skrivit något nytt på ett halvår.
  • Är det för att jag egentligen bara vill få sökmotorerna att hitta LRFs sida om Årets Kock och bästa sättet är att länka ett relevant ord från en blogg? (Vi får väl se, innan länkningen ligger den på 10:e plats på en sökning av Årets Kock)
  • Eller är det helt enkelt oemotståndligt att skriva meningar där nästan alla ord länkar vidare?

Oklart. Men nu sätter jag igång. Tror jag.

Hm, varje blogginlägg borde ha en bild. Det rådet har jag nog till och med gett i en liten blogghandbok på LRF. Okej, så här är det, jag har visst bloggat en massa de senaste tre åren, men på en annan blogg. En blogg som handlar om min son. Ganska enkelt faktiskt, man tar en bild när han gör något gulligt och så kompletterar man med en fyndig rubrik och vips så är man klar. Inget provbakande, inga reflektorskärmar, ingen research. Så här liksom:

En socker(söt) bagare

Benjamin bakar

Presto!

Kommentarer stängda.