Bolero my love

Idag pratade jag med Narish (stavning osäker) som äger min favoritrestaurang. Stället har varit öppet i fyra veckor, har hunnit hittat sin publik och fått ett bra flyt i köket även om servitriserna fortfarande har svårt att hålla koll på beställningar. De serverar en underbar vällagad mat med blinkningar åt Sydamerika. Marinerade linser, ris och bönor utgör basen till exempelvis grillad fisk eller kyckling.

– Det pÃ¥minner om Grill, säger mitt lunchsällskap Elin.

Vilken mponerande känsla för inredning! För när jag frågar Narish visar sig Danyel Couet vara med på ett hörn.

– Vi vill vara ett bra och annorlunda café, berättar Narish ödmjukt.

Bolero är mycket mer än det. De har vällagad mat som både är rustikt vacker och har en massa smak för 70 kronor. Och öppet på helgerna. Prova själv, Bolero ligger ungefär vid hörnetKlarabergsgatan/Drottninggatan.

6 kommentarer

  1. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » publicsuccé