grön av avund

Gruff! Jag missar chansen att tjuvkika på Pontus in the Greenhouse nya restaurang på Brunnsgatan 1 i mitten av mars pga dubbelbokning. Kanske man jag nöja mig med att tjuvkika in genom fönstret. Och genom Elin vet jag att den ska ha 225 sittplatser och ha en ”Meny i tre nyanser i matsalen, dim sum i baren och skaldjur i entrén.”

4 kommentarer

 1. Mr X

  Tro mig, jag sitter med ”inside information” och är inte partiskt, Pontus kommer knocka konkurrenterna i krog Sverige.

  Hedlund i köket är underskattad.

 2. Jessica

  Jag har varit på the greenhouse i gamla stan en gång. Maten var god men det var typ jag och min pojkvän som var ”vanliga dödliga”, resten var affärsmän, alla verkade vara amerikaner. Jag har inte varit tillbaka sedan dess.

 3. Mr X

  Det är kanske det han vill slippa genom att komma ifrån Erik’s ok av traditioner