lakritsflickan är inte PK

byta förpackning på sin Lakritspåse.

– Vi tror inte att logon bär internationellt, säger han tilll Dagens Industri.

Naturligtvis protesterar finländarna och drar igång en namninsamling.

3 kommentarer

 1. Mikael

  Helt rätt o ta bort den, får alltid kalla kårar när jag ser den. Lakritsen är dock god =)

 2. Daniel O

  Jag förstår inte vad du menar med ”Naturligtvis”. Antingen tycker du att finnarna är inskränkta och att det ligger i deras beteende att dra igång en protest eller så tycker du att det är tramsigt att man tar bort loggan och att de gör rätt som protesterar. Du får gärna förklara.
  Min ståndpunkt är att förpackningen är föråldrad och onödig. Det gör inget om den försvinner.
  Det finns många, även i övrigt vettiga personer, som tycker att det är tramsigt att man tycker illa om n-ordet. Jag känner mörkhyade personer som tycker att ordet är obehagligt och förnedrande. Och för mig räcker det som skäl att inte använda det.

 3. Alice

  Daniel, jag menar något tredje. Jag upplever finländare som konservativa (utom i sina medievanor) snarare än inskränkta.
  För mig är förpackningen ett barn av sin tid och harmlös.