varför kommer jag inte ihåg matlådan?


Foto: Ã…sa Dahlgren/Parasoll
När jag jobbade på Allt om Mat behövde jag aldrig ta med matlåda, där var varje dag ett aldrig sinande smörgåsbord av nya rätter. Det enda krångliga var att äta behöva äta julmat i augusti och påskmat i december. På Tasteline finns en helt annan tradition av matlådor, med allt från kurdiska lammfärspizzor till quinoasallad. Tyvärr lyckas jag ständigt glömma mina matlådor hemma, och de dagar jag tar med en låda, låter jag mig enkelt övertalas att gå ut och äta. Så blir inga slantar sparade!

Skulle jag, å andra sidan, sedan jag hittade bloggen Lunch in a Box: Building a Better Bento känner jag mig inspirerad att laga så snygga matlådor att jag aldrig kommer att glömma dem mer igen. Fast jag skulle få lägga en del pengar på att skaffa snygga bentoboxar.

3 kommentarer