tvååringen inom mig

Happy birthday to me, happy birthday to me, happy birthday dear bloooog, happy birthday to me.

Sådär, nu fyller jag två. Allt började tack vara att fröken Rebas (numera ledarskribent på DN) satte mig framför en dator och sa
– Nu skaffar du dig en blogg!

Och ett tag senare tyckte Sanna att den kunde se bättre ut, och så blev den vackert chokladbrun med fisk och allt. Och jag skrev och skrev. Oavsett om jag var anställd eller frilansare, om jag var på semester i Syrien eller hemma i Stockholm. Det enda som fått stopp på mig är ett krånglande UPC-abonnemang.

I våras när jag trodde att jag skulle bli egenföretagare tog Johanna fram ett visitkort till mig och på det fanns det en hemskt söt braxen. Det blev början till ytterligare en omdesign och en flytt till egen adress och wordpress. Allt tack vare flitigt arbetande Johanna (design och bloggteknik) och Jakob (all annan teknik och chokladtips). Och nu ligger jag dessutom på server hos PIN och är helt redo om nu trafik skulle börja rulla in. Och så finns jag inspeglad hos min arbetsgivare Tasteline!

9 kommentarer

  1. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » storstädning