tio däck mot en guide?

Med risk att bli portad från framtida guiderelaterade pressträffar måste jag ändå säga – Guide Michelin Nordic har den sämsta presservice som jag varit med om. När de släpper en ny Sverigeguide lyser deras pressmeddelanden med sin frånvaro. Jag får ringa och jaga dem för att få reda på guidens publiceringsdatum och en inbjudan till en eventuell presskonferens trots att jag finns med i deras presslista.

Och hur vet jag att jag finns med i presslistan? Jo, för varje gång däckföretaget hittar på något motorrelaterat får jag en fin pressrelease. Senast idag upplystes jag om att firman sluter ett däckavtal med en traileruthyrare. Undra hur de tänkt sig att jag ska rapportera om det?

Kanske måste jag skriva om däck tio gånger innan jag kvalar in för att få den hemliga restauranginfon. I så fall kan ni börja räkna nu ”Ett”.

2 kommentarer

  1. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » nu blev vi med dubbelstjärna