svart hål vid Möllan

Det flyttstädas för fullt. Vi ska bli stockholmare på heltid och lägenheten på Möllan ska överges. Dessutom flyttar D och jag ihop på riktigt och en massa dubletter uppstår.

Dubbla uppsättningar äggkoppar, diskställ, vinglas och bestick avskaffas och packa ihop i en brödback och ställs på gården. Några timmar senare är de borta. Först gick vinglasen, sen försvann resten.

Igår blev vi av med ett skrivbord och två bokhyllor, dagen innan dess ytterligare en bokhylla. Det är som ett svart hål. En underbar företeelse för två billösa utstädade människor som inte orkar gå ytterligare en vända till Stadsmissionen i ösregn. Vi gillar när våra grannar handlar närproducerat.

3 kommentarer

  1. Sara

    Visst är det fantastiskt!
    Vi håller också på att flytta och har hittat TVÅ svarta hål – ett där urvuxna barnkläder sugs in (fast sen spottas de tydligen ut igen, och återuppstår på främmande barn i parken och på bussar i närområdet – och i ett fall på en dagiskompis!) och ett som med omättlig aptit sväljer böcker, husgeråd och udda möbler.
    Fast de nötta trasmattorna och de gamla påslakanen släpade vi till grisarna i parkleken, som tydligen behövde vinterbona stian!