stora lass med glass

Glasstest Foto: Alice Brax Jag åt 20 olika sorters glassar kort efter frukost. Vi kör ett glasstest varje år och två gånger varje år utbrister jag i ett ”jag vill aldrig göra det här igen”. Först två-tre dagar före testet när fabrikanterna glömt av oss och inte skickat någon glass. Sen mot slutet av själva testet när jag tagit en för stor tugga av varje glass och börjar känna mig gravt illamående. Sen övergår det där tillståndet i ett ”det var nog inte så dumt ändå” när jag inser hur stort intresset är för att läsa ett glasstest. Så, jo, vi gör nog om det 2010 också.

Den glassen från Sia var lite skrämmande. Den påminde om en tidig morgon efter en ravefest. Fast barnen som den här glassen vänder sig till har förstås inte den referensramen.

7 kommentarer

  1. David

    Det där kan vara den otäckaste glass jag sett. Eventuellt i konkurrens med den där clownglassen med tuggumminäsa, om man låtit den smälta en stund.

  2. Sara

    Men väldigt vältajmad, är det inte lite Watchmen över den? Häll på lite hallonsylt så stämmer det precis. Fast serienördar som målgrupp kanske lite väl nischat. Möjligen större än övervintrade rejvare dock.

  3. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » det är mycket glass just nu