stockholmare äter sig själva

Idag hände minst tre bra saker:

1) Jag åt två efterrätter på Magnus Johanssons dessertkrog Xoko och provsmakade ytterligare tre. Hit vill jag komma tillbaka ofta.
2) Jag åt min första ”Stockholmare” som om jag förstått det hela rätt är en köttstinn smal korv.
3) Jag blev glad av filmen ”the Queen” och vill nu ha ett likdant kök som drottningen har på Balmoral. Grått kalkstensgolv, stort antikt arbetsbord mitt i rummet och köksskåp som inte renoverats sedan 30-talet. Varför går en så bra film bara upp på ett fåtal biografer?

3 kommentarer

  1. DannyBoy

    Extra bra fråga när det ser ut som om Helen Mirren har en REJÄLT god chans att får awarden för sin roll.

  2. hedda

    Åååh, precis min tanke när jag såg filmen!!! Det köket vill jag ha! Och det får gärna ligga i Skottland också. Ja, det kan faktiskt få ligga kvar i Balmoral när jag tänker efter, jag kan flytta in när som helst.