snart är det jul

Nu har jag tillbringat två veckor med att laga jul- och nyårsmat. Så jag förstod inte alls vad min chef menade när hon tyckte att julen var långt borta. Jag känner mig så laddad att jag utan problem skulle hantera julen om jag snubblade över den nästa vecka. Det står till och med en halvfull flaska blossa i mitt kylskåp.

Dessutom vet jag vad jag vill ha i julklapp. Mot mina principer vill jag ha en kokbok. Ena halvan av mitt favoritsyskonpar, Amy Sedaris, har nämnligen gett ut sin första helt egna bok: I like you: Hospitality Under the Influence.

Kvinnan som skapat ”Strangers with Candy” kan inte göra fel! Och det samma gäller hennes bror David Serdaris. Jag har damssugit New Yorks alla antikvariat pÃ¥ hans böcker.

Till alla ni andra som redan funderar på julklappar rekommenderar jag en klassisk familjefotografering. Jag tog med mina föräldrar till fotoagenturen Parasoll för en proffsplåtning. De rör sig fantastiskt framför kameran och gick därifrån med ett erbjudande att bli inskrivna i modellregistret.

en kommentar