Noma i bilder

Noma Foto: Alice Brax

Noma Foto: Alice Brax

Noma Foto: Alice BraxNoma Foto: Alice Brax

Noma Foto: Alice Brax

Första rätten: Knivmusling og persille Dild og muslingesaft

Noma Foto: Alice BraxNoma Foto: Alice Brax

Andra och tredje rätten: Kapers af umodne hyldebær  Blomkål og valle
samt Radisser fra Lammefjorden Tang og æggeblomme

Noma Foto: Alice BraxNoma Foto: Alice Brax

Fjärde rätten: Kartoffelkur…? aka potatiskräm med en hejdlöst intensiv tryffelklick i mitten. Kan vara ett tecken på att ful mat är på väg in. Om inte annat fick jag bevisat för mig att jag fortfarande tycker att tryffel inte ska överdoseras.

Noma Foto: Alice Brax

Femte rätten och kvällens enda köttintag: Okse tværreb og hybenroser
Rødbede og sprødt malt samt sjätterätten i form av en lite snögubbe från Lammefjorden.

Noma Foto: Alice BraxNomas Snögubbe Foto: Alice Brax

Sjunde och sista rätten: Trøffel fra Gotland og kvark
”grene” og marengs och en kopp på myskmadra och järnört.

Noma Foto: Alice Brax Noma Foto: Alice Brax

Och till teet: en flødebolle med rödbetsskum.

Noma Foto: Alice Brax

8 kommentarer

  1. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » mattrender enligt White Guide
  2. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » Oaxen