nästan ett sexpack

Blossaflaskor
Jag längtar till första november när fempacket med blossas årgångsglögger släpps. De finns bara i beställningssortimentet så innehavet kräver lite jobb. Som väl är har V&S skrivit hur det går till i tre punkter. Kan inte motstå att publicera:
Så här beställer du från beställningssortimentet:
1. Ring eller besök ditt lokala Systembolag
2. Beställ BLOSSA x 5, beställningsnummer: 83939-04, pris 154 kr.
3. Hämta ut din BLOSSA x 5 inom en vecka!

8 kommentarer

 1. Ebba

  Så om jag går till systemet den första november och beställer BLOSSAx5 med beställningsnummer 83939-04 så får jag betala 154 kr för fem flaskor glögg? Är flaskorna måhända väldigt små? (eller kanske bara lagom stora?)
  Enligt mitt lokala Systembolag kan inte årgångsglöggen beställas förrän den sextonde november. Är det fördel Stockholm, fördel matjournalister eller har mitt lokala Systembolag lantiskoll?

 2. Ebba

  Så om jag går till Systembolaget den första november och beställer BLOSSAx5 med beställningsnummer 83939-04 så får jag betala 154 kr för fem flaskor glögg? Är flaskorna måhända väldigt små? (eller kanske bara lagom stora?)
  Enligt mitt lokala Systembolag kan inte årgångsglöggen beställas förrän den sextonde november. Är det fördel Stockholm, fördel matjournalister eller har mitt lokala Systembolag sådär bra koll?

 3. Stellan

  Jag tror Ebba har rätt om datumet, faktiskt. 16 november säger Systembolaget i senaste Varunytt. Fast det kanske går snabbare med beställningssortimentet?
  Flaskorna är 20 cl, i alla fall.

 4. Alice

  Tack Stellan, flaskorna är små och det är jag som fått fel uppgift på datum, jag ändrar på studs.

 5. Sara

  Fantastiskt! Årets julklapp till hela tjocka amerikanska släkten (nåja, svärmor som har vett att uppskatta glöggen kan få i alla fall). Tack för tipset!

 6. Alice

  Nya bud! Fempacket kan beställas from 1 november. Däremot släpps inte inte Blossa 07 förrän 16 november.