elitlunch

må 2007.10.22 12.22 20071022460

Tasteline är inte som andra arbetsplatser, åtminstone inte lunchmässigt.
S plockar fram en sik när M går förbi och frågar
– Har du rökt den själv?
Om inte svaret hade varit nej, hade nästa fråga säkert rört vilken sorts spån S hade använt. Att gå ut på balkongen och röka kan ha en helt annan betydelse på Tasteline än på andra kontor.

A (det är jag) springer runt och visar upp den mest perfekta köttbit som finns. Den är välhängd, nästan kolsvart och kostade en mindre förmögenhet i Hötorgshallen.  I dag ska den bli lunch och A är lika stolt som en nybliven förälder.

4 kommentarer

  1. louise

    Är det så att ni lagar maten på plats också? En köttbit, steker du den på jobbet eller tar du med den färdig i en låda och värmer i mikron?
    Jag lev så väldigt nyfiken!

  2. Alice

    Vi har provkök så det är fritt fram att placera en råköttbit i en het stekpanna.

  3. David

    Hej! Vilken trevlig matlagningssida. Skulle ni möjligen vara intresserad av att tjäna extra pengar på den genom annonsering? Tveka inte att kolla in vår sida eller höra av er!