när ICA-handlaren bryr sig

Jag fick just ett samtal från Umeå. Där finns det en ICA-handlare som verkligen bryr sig om sina kunder.När efterfrågade varor inte finns i butiken ser han till att få fram dem, även om de inte finns hos grossisten.

Just nu var han på jakt efter Quinoapasta, och efter att ha googlat fram Tasteline ringde han mig. Själv hade jag ingen aning var det var (tydligen spagetti, inte något hommousliknande) men vår dietist Mia visste. Dessutom visste hon att de gick att beställa från GI boden. Så nu tänker han göra en liten beställa av special-spagetti via en webbshop. Tidigare har han lyckats hitta efterfrågade pumpakärnor som inte heller fanns hos grossisten.
Så vart ska man gå och handla för att få så förträfflig service? ICA Mariehem förstås.

4 kommentarer

 1. Gitto

  Jag har själv bott på Mariehem och kan intyga att det är en alldeles förträfflig butik, som verkligen är måna om sina kunder! Vänlig och engagerad personal, stort och roligt sortiment, och de har både julbord (ett rejält sådant, inga små smakbitar här inte) och grillkvällar. Jag saknar en liknande butik här i Kalmar!

 2. Åsa

  Ha! Va lustigt. Jag läste just om Quioapasta i ett recept och Gogglade lite för att ta reda på lite mer. Tänkte att min närmaste -underbara ICA Affär Mariehem i Umeå säkert tar hem det om jag bara kan förklara vad det är för något (har aldrig sett det tidigare, bara hört talas om).

  Jag har faktiskt dkrivit till ICA och sagt att de borde använda den affären som förebild för andra ICA. Vi ska flytta till Linköping och där är ICA affärerna förförliga. Har inte hittat en enda… ;(

  Jaja, då vet jag att quinoapastan kanske kommer då : Great!

 3. Matte

  Ja, sen kostar det ju en hel del att handla där också! Så de lär ju inte gå minus på affären iaf, om vi säger så! ;P