mörk smakexplosion

Betydligt äckligare än ICAs fiskdisk såg det ut i min egen mikrovågsugn efter en något överdriven uppvärmning av mörk sirap.

10 kommentarer

 1. Alice

  Jag har ingen aning om det var jobbigt. David däremot kan säkert lägga ut orden kring hur besvärligt det är att rengöra en sirapsdränkt mikro som balanserar högst upp på ett kylskåp

 2. Lagers tabberas

  Min ugn såg värre ut när jag bara var 16 år gammal och hade köpt hem kastanjer inspirerad av de rostade som jag smakat på Liverpool St station i London. Jag hade havssalt som jag bullade ner dem i och så hög värme och in i ugnen. Efter bara tio minuter en kvart så var det som ett bombanfall i lägenheten. Det smällde ordentligt för inte hade jag hört att man skulle kryssa dem i toppen inte så de exploderade en efter en och jag vågade inte öppna luckan förrän det hela var över och då satt allt smetat och inbränt på ugnens luckfönster, tack och väggar. Jag fick använda spackelspade och sedan stålull för att få bort skiten.
  Alltså – berättat i enda syfte att ingjuta hopp i sirapsförtvivlan

 3. Jessica

  Om det var D som fick städa så var det kanske så att det var D som också var, vad ska man säga, kanske inte anledningen till men delvis instrumentell i att allt det där blev till?

 4. Alice

  Jag var ensam skyldig till explosionen. Som vanligt försökte jag göra för många saker samtidigt i köket. D var bara smått övermänskligt vänlig och erbjöd sig att städa upp min röra.