mingeltid

Oh, idag var en bra dag! Jag fick gå runt större delen av dagen på GastroNord och mingla. Det fanns inga krav på mig att leverera notiser eller artiklar. Ingen monter som måste personalsättas eller kockar som skulle intervjuas. Det blev bara en total mingeldag. Och tack vare att det inte fanns något som helst tvång fick jag ruggigt mycket gjort. Jag blev av med en stor bunta visitkort, förklarade storheten i Tasteline (och Taffel) för de som ännu svävade i ovisshet, jagade nya hälsofrilansare, kom i samspråk med en man som en gång i tiden sökt kockjobb hos min mamma (utan att få det) och sprang på en svårfångad kvinna som lovade att skriva texter för Tasteline.

Jag skulle kunna bosätta mig på mässan om det inte vore för att Vinordic börjar imorgon och då brukar mässan översvämmas med män i alla åldrar med en viss rundning under fötterna. Vin och sprit ska helt enkelt inte vara fullt så lättåtkomligt. Så imorgon sitter jag åter framför datorn på Mäster Samuelsgatan och försöker få till fin kod med avslutade taggar.

Kanske ger jag mig på ett försök att livesända video på bloggen. Det borde jag göra redan ikväll egentligen, men i konkurrens med Gossip Girl  Dorris Lessing får det vänta till imorgon.

Kommentarer stängda.