min mjölproducent börjar kränga kött

Kött från SaltåkvarnJag gillar att Saltå kvarn börjat sälja kött. Vissa Saltå-vänner känner sig svikna för att de känner att Saltå kvarn står för en vegetarisk livsstil, men för mig känns det som en optimal kombination att samma gård som levererar  vete, råg, havre och dinkel till Saltå kvarn även levererar köttdjur. Kretslopp, ni vet. Och så har de vett att hängmöra köttet och inte nöja sig med vacuummörning.

Än så länge är det stockholmarna som är de lyckligt utvalda, och eftersom jag bor i innestan får ni nöja er med en lista på affärerna i min närhet som säljer köttet. Ni andra får läsa mer hos Saltå kvarn.
Ica Kvantum i Kungens kurva, NK Saluhall, min egen favorit Coop vid Zinkensdamm, ICA Supermarket på Folkungagatan 56 och ICA Nära Roslagstull på Birger Jarlsgatan 122.

Kommentarer stängda.