på utflykt i verkligheten

må 2007.12.03 11.45 20071203527

Jag var på EPiServer-kurs i Akalla igår och upptäckte en helt ny sorts rätt i den lokala lunchmatsalen. Kanske är det den stora tillgången på datakunnigt folk i teknikghettot, kanske är det en kock som lagar mat efter devisen ”om korv är gott och glass är gott borde glasskorv vara toppen”. Någonstans dök kebabgryta med pommes upp på menyn. Nu tycks den vara så populär att den har en egen kö i matsalen och den kön ringlar lång.
Själv var jag på tok för feg för att våga utforska denna nyupptäckta rätt. Istället nöjde jag mig med att utforska kombinationen sallad och kall bacon. Inte illa!

6 kommentarer

 1. Stellan

  Jag var på pizzeria i Borås efter en basketmatch med äldste sonens lag i helgen. En av coacherna, 19-årige Totte, tvekade inte en sekund när han såg pizzan Batman på menyn: Kebabkött, skivad tomat, paprika, pommes frites, sallad och ovanpå alltihop massor av kebabsås.
  Det var groteskt. Han åt en tredjedel, typ.

 2. Reine

  Det här känner jag igen, inklusive den tatuerade serverararmen! Jag var i den matsalen för en vecka sedan och drabbades av minst sagt udda rätter.

 3. Harald

  det där ser ut som något jag får på tallriken i Playa del Ingles nu i dagarna..