i väntan på choklad

Jag är väldigt svag för adventskalendrar, sådana med choklad vill säga. Problemet är att när jag hittar en riktigt söt kalender, säg med power puff girl-tema, så är chokladen av så usel kvalitét att jag inte ens med den godaste av viljor kan kalla sörja av vegetabilist fett och vanillin för choklad.

Därför blev jag extra glad när upptäckte Valrhonas chokladkalender för några år sedan. Den var lika god att äta som dyr att köpa. Tyvärr har jag inte hittat den på sistone och jag slängde kalenderliket i förra flytten efter att ha fyllt på den några jular. Däremot hittade jag en annan kvalitetskalender när jag googlade nyss. Något för nästa år.

I år är varje decembermorgon en källa till glädje tack vare Pia. Några dagar före första december damp det ner ett paket med en chokladkalender i. Den är liten, kitchreligiös och innehåller färgglada m&m. Precis lagom för att få mig att vakna på morgonen och så mycket roligare än ett julkort. Tack Pia! Du är både trevlig och smart.

2 kommentarer

  1. Pingback: Brax on Food » Blog Archive » äntligen en vuxenkalender