korvstoppning

frk Assistent

I och med att jag numera sambor med frk Assistent har jag blivit värdinna för ett korvstoppningskalas. Det hela kommer Korvatt äga plats någon gång i slutet av  november eller början av december. Massa kalla döda djur (Karin Fransson upplyste mig om att hemligheten med lyckad tysk korvstoppning är iskall färs), äkta fjälster, glada kryddor och lite matlagningsvin. Finns det någon jag har lovat en plats till som inte fått en inbjudan, är det någon som hemskt gärna vill komma trots att detta är det första du läst om saken? Maila mig på alice @ ”mitt efternamn”. nu

11 kommentarer

 1. Oskar

  Låter fantastiskt, har länge sakt att jag skall göra egen salsiccia, men när har man tid. Synd med ditt påhopp på recept, tycker att det är fegt att kritisera andra när man själv har sponsrade recpet. Påhoppet i sig påverkar taistlines trovärdighet. O.

 2. Harald

  Oj, bara sådär, tjugo över ett på natten? Jag uppfattade inte det där som ett påhopp direkt…snarare tips.

 3. Alice

  Sajter behöver ha annonser för att få in pengar. Det är att föredra att annonser är annonsmarkerade så att man inte tror att de är redaktionellt material. Svårare än så är det inte.

 4. Alice

  Och Oskar, när du skriver kommentarer på min blogg skulle det kännas ärligare om du även skrev att du faktiskt är anställd av tv4.

 5. Alice

  Jo, min vegetarian till make får nog vandra runt Långholmen under tiden, alternativt göra en prins Philip och skrika mera korv, mera korv!

 6. Oskar

  Om du vill, vad nu det har med saken att göra. Jag säger ju inget om TV4 Gruppens eller recept.nu’s trovärdighet utan om trovärdighet generellt.

  Men min åsikt kvarstår.

  O.

 7. JohannaK

  Alice, jag måste ha missat något… men för att återgå till korvstoppning är det något jag velat göra länge. Så nu har jag bestämt att ordna en egen (då jag inte har möjlighet att ta mej till huvudstaden). Min korvstoppning kommer att ske i Brooklyn (där assistenten bor). Det kommer ske med vin och äkta gris fjälster skall stoppas med lamm, vitlök och nyplockad rosmarin. Vi får byta recept senare…

 8. Kinna

  alice, har du några tips om att röka korven själv. Vi brukar lämna in den men jag tror att de gamla gubbarna lagt av nu så vi måste göra det själva.

  Den där Oskar ovan, är han gift med någon på mässan?