körsbärs- och konsumtionsdrömmar

Tur att jag inte har ett eget konto hos Werners Gourmetservice. Då skulle jag kunna handla hur mycket som helst: min egen vikt i chokladpellets, Praliné Piemonte hasselnöt (från Spanien!), stora påsar macadamianötter, fryst nyponpuré och några frysta åkerbär om vår egen skörd inte faller väl ut.

KörsbärNu får jag begränsa mig till det jag behöver till juli månads sista matfotografering: körsbär, choklad och några små vaniljstänger. Fotograf Jurek kommmer tre dagar efter att semestern börjat och förväntar sig att hitta små konstverk i illrött och mörkaste bourgogne. Redan nu skriver jag långa listor på recept jag vill hinna prova innan dess. Och så ska jag försöka hinna hitta körsbärsröd rekvisita och gärna någon galen lite t-shirt med körsbärsklasar på. Var kan det finnas måntro?

5 kommentarer