konsumentombullsmannen

Sprang på förläggare Franke i kvarteren nära hemmet. Avslöjade att jag skulle baka kanelbullar med hans förläggarkollega Öhrn på dagen D (som i deg) nu på lördag. Det rör sig alltså om den branschuppfunna högtiden Kanelbullens dag.

Det är knappt två veckor sedan jag utgjöt svavelosande åsikter om prinsesstårtans vecka och det kanske kännas lite märkligt att jag nu så här lättvindigt hoppar på nästa bagerisponsrade högtid, men jag skyller på att min make som, helt omedveten om konsumtionskraften, undrade om vi inte kunda baka bullar i helgen. Eftersom jag själv ska spela in  instruktionsfilmer om bullbakandes ädla konst nu på måndag svarade jag tacksamt ja. Och när jag kort därefter pratade med en av Sveriges mest förtjusande bagare passade jag på att bjuda hem henne också.

Nå, tillbaka till samtalet med förläggare Franke.  Vi kom fram till att den högtid vi skulle respektera bäst är dammsugardagen. Jaga dammråttor och belöna dig med en färsk dammsugare. Och den bäste man att initiera detta måste vara Mats Karlsson som driver en utmärkt sida som testar dammsugare runt om i landet. Läs ännu mer om honom på På Stan.

Kommentarer stängda.