kakbak och deckare del IV

glassI somras satt jag på landet, tittade på deckare och bakade småkakor. Nu är jag tillbaka i stan, tvingas gå upp på mornarna och tillbringa dagarna framför en dator. Då blir det inga kakor bakade. Miss Marple och Ben & Jerrys New York Super Fudge Chunk är vad jag sysselsätter mig med i kväll. Jag anser att glassätandet är reseach för min stundande New York-resa (23 september). Miss Marple ser jag bara för att få dreggla över Anthony Andrews.

5 kommentarer

  1. Pia R B

    Fniss. Jag såg Miss Marple av samma anledning. Kan ju inte se om de första avsnitten i Brideshead Revisited hur många gånger som helst. Och åt Ben & Jerry´s glass, men den med chokladfiskar i. Dock har jag ingen NY-matresa planerad i höst vilket jag haft de senaste åren. Men hör gärna av dig om du tror att jag kan ha tips som är värdefulla för dig.

  2. Lisa Lemke

    Nu snackar vi frosseri på hög nivå… Anthony Andrews, New York och Ben & Jerrys! Jag gillade dina semesternöjen Alice men jag vette katten om inte detta slår småkaks-bak på ryamattan framför TV:n…. Har en del sköna New York-tips till dig också om du är intresserad!

  3. Jessica

    Obskyrt te finns på vilken ica som helst i Västmanland. Ben & Jerrys däremot, finns inte så skatta dig lycklig.