jo, det är vi

Vi vann! VD Anna och chefredaktör Martina klev upp på Chinateaterns scenen igår och tog emot priset för bästa intersajt i kategorin Hälsa & Livsstil. Anna beskrev sitt tillstånd som gränsande till Gwyneth Paltrowiskt. Jag hade kunnat bekräfta detta om det inte varit för att jag satt fast i en stillastående buss när prisutdelningen pågick. Däremot hann jag i tid till minglet på Berns efteråt.

Det är lite knäckande att prata med folket från Sveriges största sajter som SVT eller aftonbladet.se, framför allt när de pratar om hur många anställda de har och sen frågar hur många vi är på Tasteline.
– Tolv, säger jag och ler lite skevt. Och det inkluderar alla från VD via säljare till redaktion.
Fast det är imponerande att så få människor kan få till en så stor sajt.


Jag har ätit en skum mingelbuffé bestånde av hämtmatslådor och druckit mousserande på Berns, firat med en ung Dom Pérignon på Riche och slutligen känt mig uttråkad på det som stockholmare refererar till som Cafét, men det var nog för att jag var för trött.

1 kommentarer