i väntan på vin

Vissa klickar hem kläder från H&M. Själv får jag mina konsumtionskickar av att köpa lagringsbara viner från bolaget. Sen gäller det bara att hålla ordning på vinerna med hjälp av små lappar så jag inte glömmer av vad jag har köpt.

Just nu (efter en tämligen vinfri graviditet) är jag inne i en period där jag tillåter mig att öppna vällagrade flaskor. Vilken av de här ska jag ge mig på härnäst?
vin1vin2

vin3

4 kommentarer

 1. Jessika

  Den från 1989, den första bilden, ser bra ut. Sett från etiketten.
  Är det enbart rödviner?
  Man lagrar kanske inte vita alls? (Kan inget om vin)

 2. Alice

  Det går förträffligt att lagra vita viner också. Men just nu finns det bara söta vita viner och bubbliga vita viner i min samling. Resten är uppdruckit!

 3. Harald

  Läs provningsnoteringar på cellartracker.com, och avgör efter dem …:-)

 4. Karl-Oskar

  Spara bourgognen till gåsamiddagen och chateauneufen till höstens vilt ev. Kvar blir Chateau Musar (som iofs sägs vara inte bara ganska säregen i stilen utan dessutom extremt ojämn i kvalitén). Drickes till vad är dock frågan?