högglansigt från Höganäs

fr 2008.01.18 13.41 20080118576

Höganäs fick pris för Formex snyggaste monter. Allt gammalt uttjatat stengods var bortstädat och istället hade man dukat upp med Multi. En ny helglansig serie i färgerna picnic green, vacation blue, really white och almost black, samt yippie yellow som glad uppstickarfärg. Jag vill använda till en matfotografering nu!

8 kommentarer

 1. Kinna

  Den här fotograferade jag också på Formex. Tyckte det var otroligt härlig retrokänsla med färgvalen samtidigt som det kändes nyskapande.

 2. Alice

  Jag har inte sett det nya och gamla ihop så jag vet inte. Det är en något annan form på Multi, den utgår från en donut, alltså en cirkelform med hål i mitten.
  Jag är tveksam till om de gänska bjärta 50-talsfärgerna passar med collections mer dova färger, men det vet man inte förrän man provat.

 3. helene tiedemann

  Då det är jag som designat Multi till Höganäs tar jag mig friheten att svara. Färgerna är framtagna för att fungera med Collection men framför allt som fristående kollektion.

 4. Lotta

  Jag har precis köpt flera delar ur Multi-serien – som nu utgår!?
  Varför så kort livslängd?
  Och var hittar jag kompletterande delar till min ännu ej kompletta servis?

  Besökte precis Höganäs webbsida och såg att det bara är Picnic Green, Yippee Yellow och Vacation Blue som utgår. Really White och Almost Black finns kvar. Vad gör jag om jag behöver fler delar av de utgående färgerna?
  Något förslag?