här finns ekot

EkoguideNu kommer det ut en ny upplaga av ekoSTHLM. I årets upplaga blir rasande tydligt att man inte längre behöver bo runt Nytorget för att lägga inkomsten på ekologiska mumsbitar. De tycks sprida sig med en rasande fart runt hela Stockholm och oförskämt många är så långt utanför tullarna att jag inte kan kalla det promenadavstånd.

Beställ guiden eller läs den pdf.

4 kommentarer

 1. Jessika

  Hur nu allt ska kunna rymmas innanför tullarna, tillika hur många som bor innanför vs. utanför och att de utanför ska väl också slippa resa för att handla vettigt.

 2. Alice

  joo… egentligen förtjänar även de som bor utanför tullarna eko, men då blir det ju mindre över till mig :)
  Vad sägs om att jag delar med mig till Västerås men inte till Sala?

 3. Jessika

  Jo, du får gärna dela med dig till Västerås :).
  Salabornas egenhändigt odlade ekosortiment tar sig till Västerås, jag hoppas en hel del behålls i Sala.