ja, ja, ge folket vad de vill ha

Här försöker jag få folk att äta hälsosamt och toppar Tastelines startsida med en stor artikel om hur de ska ”rensa bort sockerbomben”. Mitt misstag är att illustrera artikeln med chokladbollarna här till vänster. Så när jag tittar på vårt statistikprogram ser jag att läsarna hellre ägnar sig åt att söka på recept på choklabollar än att försöka blir hälsosamma. Puff! Om vi hade Paris Hiltons snabba kycklingrecept skulle väl det ligga i topp.

4 kommentarer

 1. Hedda

  Nä, nu blir jag också grymt sugen på chokladbollar! Ska genast hem och gegga ihop något.

  Det är mycket bröst och lår i Paris kycklinggryta, eller hur?

 2. Lotta

  Titta, nu lyckades du med mig också, men det är middagsdags för snart för att jag ska ställa mig och medcka bollar :)

 3. Stellan

  Jag blir också sugen, såklart. Men vad blir slutsatsen? Att du borde illustrerat artikeln med en annan bild? Kanske en macka på saftigt danskt rågbröd, med grovmalen dansk leverpastej och lite gurka?
  Jag hade blivit sugen då med…