förarbete åt efterarbetare

Många matbloggare skulle hävda att stans bästa after work finns på Judit & Bertil. Personligen går inget upp mot tre pinchox och ett glas cava på Xoko för 100 kronor. Nästa tre pinchox kostar blott 30 kronor.

Naturligtvis blir man inte mättare än att en bit prinsesstårta kan få slinka ner. Nu råkar jag ju inte gilla gräddtårtor, men Xokos prinsesstårta är ett stort undantag. Den är gjord på riktiga grejor och är så där otäckt god. Och så serveras den med färska hallon och hallonglass! Jag hade aldrig kommit på tanken att beställa gräddtårta om inte Carina Brydling hade tillbringat en lång stund på Gulddrakegalan med att prisa nämnda tårta.

Fortfarande inte mätt? Begär fram chokladhumidoren och välj ut ett antal praliner för direktkonsumtion! Inte för att pralinerna behöver en humidor (eller hur Jakob?!) men det känns lite rart.

…och kanske kanske köper man med sig några miniprinsessor hem. Om man vill bli extra populär liksom.

P.S. Ni missade väl inte att Xoko fick en gulddrake i klassen Stockholms bästa café.

6 kommentarer