flytten till gratiskaffets förlovade land

 Sajten jag jobbar för, Tasteline, har sålts av ett Schibstedföretag (SvD) till ett annat Schibstedbolag (Aftonbladet). Summa sumarum: vi flyttar till Globen. Det leder naturligtvis till en massa mer saker, men det rapporterar jag om allt eftersom.

Idag var jag ute hos Aftonbladet och spande på de nya lokalerna. Till skillnad från på SvD behöver man inte stoppa i en enkrona i kaffeautomaten för att få tillgång till het dryck. Och så hängde det världens raraste undersökning på kaffemaskinen.  Var verkligen de här bönorna bättre än de förra? Oh, sånt här gillar jag. Det bådar gott för den nya arbetsplatsen.

Aftonbladets kaffe Foto: Alice BraxAftonbladets kaffe Foto: Alice Brax

6 kommentarer

 1. Annika

  Som tur är finns Himalaya i Globen. Annars är utbudet rätt så påvert. Tjejerna som jobbar där gör makalöst gott kaffe! God choklad finns också att tillgå.

 2. Alice

  Annika: tack, jag ska lägga det på minnet.
  Martin: det var den finast anklagelse jag fått på hela mars månad.
  Ulrik: jag dricker ju, som du vet, te. Men när jag väl sörplar mitt kaffe blir det på ett betydligt tjusigare ställe än företagets kaffeautomat. Men jag gillar tanken att jobba på ett ställe där folk faktiskt frågar vad man tycker om automatkaffet.

 3. Alice

  Pia: ja, att vi alla har personliga aerropressar alltså. Blir man inte anklagad särskilt ofta får man ta varje tillfälle i akt.