drömjobb

Jag vill skriva baksidorna på mjölkpaketen. Det har jag velat göra i många år. Mjölkpaketsredaktör Brax skulle det stå på mitt visitkort. Jag har till och med skrivit om livet som baksidesredaktör i ett neokreativistiskt skrivprojekt en gång.

Och det är bara en liten tröst att då och då gå in på Arla och läsa de senaste baksidorna.

5 kommentarer

 1. Jens.

  Jag undrade faktiskt varför du ville veta… Men jag tror det stavades neokreativism! :)

 2. Ondskan

  Jag känner en som har det som jobb! Jag blev helt fascinerad. Det var som att träffa killen som står inne i bankomaten och delar ut pengar. Som f ö min mamma träffade en gång. Han öppnade bankomaten och klev ut när hon stod där och skulle ta ut pengar.

 3. Daniel

  Aaaah! Men mjölkpaketsbaksidor är farlig farlig propaganda och produceras med på tok för dålig redaktionell integritet med tanke på hur många som läser dem!

  De måste vara en av de största källorna till faktoider, vanföreställningar och dålig vetenskap hos folk. Dessutom har de en dold politisk agenda de smyger in för bönder och öppna landskap, och så kör de reklam för Arlas produkter maskerat som om det vore redaktionellt innehåll.

  Lite överdrivet såklart, men folk läser ju de där som om det vore samhällsinformation, trots att det är antingen reklam eller politik.

  Hoppas du får chans att styra upp det där :)

 4. Alice

  Men jag ska ju styra upp allt det där. Ingen mer smygreklam för arlas smaksatta matlagningsgrädde. Men smygfolkbildning (ordentligt faktagranskad) så det står härliga till.