dåligt minne för det goda

Jag tänkte råda bot på bloggtorkan och börjar med ett credo. Jag glömde en av stans bästa dessertkrogar i mitt förra blogginlägg: Operakällaren.

Och varför ska Operakällaren förtjäna en av topplaceringarna i dessertlistan? Jo, de har ett dessertkök med anor. När jag började som journalist var det Magnus Johansson (nu Xoko) och Ted Johansson (nu Lux Dessert) som härjade i köket. Nu är det bloggaren, tillika konditorn Daniel Roos som gör galna och vackra desserter. På hans blogg kan du läsa om hans fördessert med mariekexglass.

Och varför glömde jag av Daniel? För att jag helt enkelt aldrig ätit hans mat. Och hur vet jag då att den är god? Eller borde jag sluta skriva hela texten i retoriska frågor? Jag bara vet. Det syns liksom när jag läser vad han skriver om desserter. Han bara älskar desserter och det är väldigt fint.

3 kommentarer