årets kock: ikväll blir det stjärnmat

Alice reser till Göteborg i förhoppning att se den andra kvinnliga kocken genom tiderna koras till Årets Kock.

Nu börjar kvällen bli skojig. Chefredaktören på Restaurangvärlden drar iväg mig på stjärnkrogen Kock&Vin. Jag har ingen aning om hur bra de har blivit, men förväntningarna är höga. Jag tar med kameran* till restaurangen så ni får se vad jag åt.

Å andra sidan är mina förväntningar ganska låga. Den här gången vill jag bara bli insläppt. Förra gången jag försökte gå ditt hamnade jag ovetande mitt i personalens julfest och blev utslängd på studs.

*Jag tar faktiskt med mer än så, ca 12 kg bagage som jag inte hunnit hem och lämna än. Böcker till föräldrer, present till syster, porslin till ex-pojkvän, käder till en kompis etc. Hoppas de har ett bra bagagerum.

Kommentarer stängda.