Noma i bilder





Första rätten: Knivmusling og persille Dild og muslingesaft


Andra och tredje rätten: Kapers af umodne hyldebær Blomkål og valle
samt Radisser fra Lammefjorden Tang og æggeblomme


Fjärde rätten: Kartoffelkur…? aka potatiskräm med en hejdlöst intensiv tryffelklick i mitten. Kan vara ett tecken pÃ¥ att ful mat är pÃ¥ väg in. Om inte annat fick jag bevisat för mig att jag fortfarande tycker att tryffel inte ska överdoseras.

Femte rätten och kvällens enda köttintag: Okse tværreb og hybenroser
Rødbede og sprødt malt samt sjätterätten i form av en lite snögubbe från Lammefjorden.


Sjunde och sista rätten: Trøffel fra Gotland og kvark
”grene” og marengs och en kopp pÃ¥ myskmadra och järnört.

Och till teet: en flødebolle med rödbetsskum.


8 kommentarer