5 saker jag lärde mig under Gulddrakeutdelningen:

Vinnarna i klass Krog Gourmet/Lyx: Esperanto kommer på nya recept när de är ”sjukt packade på Hard Rock Café efter 10 öl och några fernett”.

Krögarparet som driver krogen Döden i grytan, vinnare i klassen Krog Mellan, ville først kalla restaurangen ”När lammen tystnar”.

Framgångskonceptet för Krog Budget-vinnarna, Caffè Nero, är kostsamt. ”Kliva upp 4.30 på morgonen och gå och lägg dig 00.30 på natten.”
Nå mina kära vänner i it-branschen, vill ni fortfarande säga upp er och starta ett café?

På stans älsklingsplats, Marie Laveau, tävlade i dubbla kategorier och vann bästa bar. Själv har jag aldrig varit där, men det kanske börjar bli dags nu. Om inte annat så i rent allmänbildingssyfte. Tydligen har de tatuerade bartenders.

Cafépriset vanns av Nitty Gritty Café. Jag är lite nyfiken på stället som påstår sig ha goda BLT:s och vägrar servera pastasallader. Men två gånger har jag nu gått Krukmakargatan ner i jakt på butiken utan att hitta den. Nu börjar jag tro att Nitty Gritty är något påhittat av På Stan. Hm… jag kanske är något på spåret.

Kommentarer stängda.